Uw zonnepanelen met zelffinanciering

Om te genieten van fotovoltaïsche panelen met zelffinanciering moet u aan een aantal criteria voldoen.

Dien uw aanvraag om voor het programma in aanmerking te komen in, door op onderstaande knop te klikken en ons korte formulier in te vullen.

Een eenvoudige procedure van 3 stappen

1. Analyse van uw dossier

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, analyseren wij uw dossier en bepalen wij of u in aanmerking komt voor de installatie van fotovoltaïsche panelen met zelffinanciering.

2. Uitvoerbaarheid van het project

Een consultant komt naar u thuis om het aantal uren zon en de uitvoerbaarheid te bestuderen. Als het project realiseerbaar is, geeft hij u een offerte en dient hij voor u een aanvraag tot zelffinanciering in.

3. Installatie van de panelen

Een team technici komt naar u thuis om uw fotovoltaïsche panelen te installeren. Nu kunt u in alle rust van uw energiebesparingen genieten!

863

Installaties in 2019

6.500+

Tevreden klanten

Wij brengen u in contact met de beste leveranciers

Wij werken enkel samen met de beste leveranciers van België. Zij worden geselecteerd omwille van hun ernstige aanpak en professionaliteit, op basis van criteria zoals de kwaliteit van de installaties, de aangeboden garanties, het aantal jaren ervaring, de kwaliteit van de dienst-na-verkoop, enz.

Aanvraag om in aanmerking te komen

Vul onderstaand kort formulier in om te weten of u in aanmerking komt voor de installatie van zonnepanelen met zelffinanciering

 

Bent u?

Wat is uw voornaamste verwarmingsbron?

Hoeveel bedraagt de totale oppervlakte van uw gebouw?

Wat is uw werkstatus?

Voor een schone en doeltreffende energie

Aanvraag om in aanmerking te komen

© Copyright Skwiz Energie 2015-2020 | www.skwiz.be | R.P.M Brussels